top of page

KONTAKTLENCSÉK

 

A kontaktlencsék sokkal kényelmesebbek a szemüvegnél. Szinte bármilyen körülmények között használhatók, ott is, ahol a szemüveggel csak bajlódnánk. (pl. sport, tánc, stb.)

A sokféle kontaktlencse közül mindenki talál magának megfelelőt. A tökéletes választáshoz elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy milyen célra vásároljuk a kontaktlencsét.

Más típus javasolt a mindennapokra, más utazáshoz, sportoláshoz, alkalmi eseményekre, vagy terápiás célra. Természetesen fontos a dioptria, az egyéni érzékenység és az életkori sajátosságok is.

Segítünk megtalálni azt a kontaktlencsét, amely életritmusának, igényeinek a leginkább megfelel.

eFFktkqTURBXy82ZThlNmFlMWQzYTI3MjMxYjE2O

ÁPOLÓSZEREK

Óriási választékban kínálunk kontaktlencse ápolószereket, gyakorlatilag minden kontaktlencse típushoz. A legkorszerűbbek az univerzális fehérjeoldós ápolószerek, ezekkel a legegyszerűbb a kontaktlencsék ápolása.

A napi cseréjű lencsék előnye, hogy nem kell hozzájuk semmilyen ápolószert vagy fehérjeoldó tablettát használni. A folyamatos viselésű (30 napos) lencsék esetében egyéni érzékenységtől függően szükség lehet időnkénti tisztításra. Mindenképpen kérje ki kontaktológus véleményét.

6162c7140f56b55f0e92384785127e60--mmf400

További információért kérdezze eladóinkat.

bottom of page