top of page

Amit tudni kell

A Lukács Optika Kecskemét városában már 30 éve áll vásárlói rendelkezésére.

Korszerű gépekkel felszerelve szeretnénk minél magasabb szintű
szolgáltatást nyújtani, és szakmai odafigyeléssel törődni az Önök egészségével.

Optika szaküzletünk:
 

  • szemvizsgálat - computeres látásvizsgálattal

  • kontaktlencse illesztéssel

  • optikai szemüvegek és napszemüvegek, kontaktlencsék széles választékával - egyéb kiegészítőkkel (szemüveg tokok, törlőkendő, tisztítófolyadék ...)
     

-várja kedves érdeklődőit.

Telefon: 76/485-472

Szemvizsgálat

Célunk, hogy Ön jól lásson. Szakértő látszerészeink, optometrista által végzett szemvizsgálat után segítik Önt a tökéletes szemüveg, kontaktlencse kiválasztásában. Szemvizsgálat már online bejelentkezéssel is. Miért minket válasszon? Segítségünk, dolgozóink szakképzettsége, türelme, embersége garancia, hogy Ön nálunk megtalálja mindazt amit keres. Legyen az szemvizsgálat, optikai szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, vagy akár kiegészítő.  A LUKÁCS OPTIKA  dolgozói mindenben állnak  az Ön rendelkezésére. Optika szaküzletünk divatos és trendi újdonságokkal - szemüvegkeretek, napszemüvegek - folyamatos akcióival kedveskedik vásárlóinak. Szemvizsgálatra személyesen optikai szaküzletünkben is bejelentkezhet.

KONTAKTLENCSE

  • Fedezze fel a kontaktlencse viselés szabadságát! Ma már nincs lehetetlen!

  • NEMCSAK FIATALOK HORDHATNAK KONTAKTLENCSÉT!. Ha elmúlt már 40 éves és szeretne kontaktlencsét viselni úgy, hogy minden távolságra élesen lásson, akkor a megoldás a MULTIFOKÁLIS kontaktlencse!

  • Nem utolsó szempont az sem, hogy a kontaktlencse viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lehet, mint korábban a szemüvegével volt.

bottom of page